Reconnective Healing

Reconnective Healing brengt ons in contact met helende frequenties van licht en informatie. Er wordt een verbinding tot stand gebracht tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. De effectiviteit van Reconnective Healing is inmiddels duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich duidelijk van Reiki, of andere energiehelingen die je ooit tegengekomen bent.

Emotioneel komen energieverstoringen o.a. tot uiting in stress, onzekerheid en een ongelukkig gevoel. Tijdens de healing wordt de energiestroom weer gestimuleerd om te gaan stromen en zich van de blokkades te ontdoen doordat de healer op diep niveau contact maakt met jouw energie en deze in verbinding brengt met jouw eigen genezend vermogen.

Reconnective Healing is geïntroduceerd door de Amerikaanse arts Eric Pearl. Eén tot drie sessies zijn voldoende. De werking van de helende energie kan nog enkele uren, dagen of weken nawerken. De energie en de ervaring moeten wel een kans krijgen om te bezinken. Houd er rekening mee dat het effect niet te sturen is. Tijdens de healing is er geen lichamelijk contact tussen jou en de beoefenaar.

In het boek ‘De Reconnectie – Heel anderen, heel jezelf’, geschreven door dr. Eric Pearl, lees je zijn persoonlijke verhaal en alles over de achtergrond van deze nieuwe energie. Via de website www.thereconnection.nl kun je meer informatie vinden.

Deze behandelvorm komt niet voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking.